The Bars

Vakna – Proteinbaren som kombinerar protein och koffein på riktigt

Vi på Vakna erbjuder supergoda proteinbars som även innehåller koffein. Perfekt när du vill kickstarta dagen på bästa sätt eller när du behöver fylla på energidepåerna igen. Våra proteinbars är skräddarsydda för att ge dig det extra lyft du behöver för att prestera på topp. Vaknas proteinbars är ett prima proteinrikt mellanmål och är ett snack för dig som vill känna energikicken direkt.

En produkt av research och testing

Efter noggrann research och intensivt testande har vi landat i produkter som vi kan vara stolta över. Vår proteinbar innehåller högkvalitativt protein, vilket är en viktig byggsten för att bygga muskler och för att behålla en hälsosam kropp. Dessutom innehåller våra bars koffein, som är en naturlig stimulant som hjälper till att öka din energi och ditt fokus under dagen. Allt hårt jobb landade i två smaker och de bästa proteinbarsen vi testat. Vakna är helt fria från palmolja, gluten och innehåller liten mängd socker. Dessutom är våra bars helt fria från nötter och jordnötter.

Vakna – För träningen

Våra proteinbars är också perfekta för de som tränar regelbundet och vill öka sin prestation. Protein hjälper till att återuppbygga musklerna efter träning, medan koffein ger dig en extra boost för att orka med tuffa pass. Med våra proteinbars kan du försäkra dig om att du får i dig just högkvalitativt protein tillsammans med en tillräckligt hög koffeindos.

Vakna – För vardagen

Förutom att ge dig energi och protein, kan koffein också hjälpa dig att förbättra din kognitiva förmåga. Forskning visar att koffein kan förbättra fokus, minne och reaktionshastighet, vilket kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt och produktivt under dagen.

Vakna med Vakna

Beställ våra proteinbars med smak av brownie eller salty caramel och upplev själv kombinationen av god smak, proteinkälla och energikicken från koffeinet. Här på hemsidan kan du enkelt beställa bars i storpack bestående av 10 proteinbars. Vi erbjuder såklart snabb leverans.